Cosul de cumparaturi

Modalitati de a intra in posesia bunurilor inchiriate

Optiuni de livrare sau de ridicare a comenzii

 

           Reprezentantii nostri din Departamentul Livrari sunt profesionisti cu experienta ce sunt familiarizati cu toate produsele noastre si se pot ocupa de comenzile dvs., mari sau mici. Pentru calcularea costurilor de livrare si manipulare,  luam in calcul mai multi factori:

·         Zona de livrare

·         Dimensiunea comenzii; pentru comenzile mari se ia in considerare si personalul suplimentar necesar pentru manipulare si transport

·         Cererile pentru livrari in interiorul cladirilor si cererile pentru efectuarea set-up-ului locatiei de catre personalul nostru

·         Livrarile in zilele de Sambata si Duminica sau dupa orele 17.00 

        

 

          Ce sunt taxele de livrare?

     Taxele de livrare sunt unice in cazul fiecarui client. In general, pentru clientii din Bucuresti taxele de livrare se ridica la 50 EUR (care se pot modifica in functie de situatia specifica). Taxe suplimentare se aplica pentru destinatii din afara Bucurestiului. Pentru livrarile dupa ora 17.00 sau Sambata si Duminica se va aplica o taxa separata.

 

 

 

 

 

         Unde veti lasa echipamentele?

      Echipa noastra poate livra si ridica toate obiectele inchiriate in/din locatia dorita de dvs. Va rugam sa ne comunicati inaintea livrarii unde putem lasa/depozita echipamentul la locatia respectiva. De exemplu, pentru un eveniment de Sambata, se poate face livrarea de Vineri iar pana la set-up-ul locatiei echipamentele vor fi depozitate intr-un garaj sau depozit de pe proprietatea respectiva, de unde vor fi si ridicate de echipa noastra la terminarea evenimentului. Pentru locatiile unde exista teren dificil sau multe scari sau distanta mare de carat manual se pot aplica taxe suplimentare.

 

 

 

 

 

         Veti instala dvs. echipamentul?

      Instalarea corturilor sau a ringurilor de dans sunt incluse in costurile livrarii. Daca doriti, echipa noastra se poate ocupa si de instalarea meselor sau a scaunelor precum si de set-up-ul de pe mese pentru o taxa suplimentara.